Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23791
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоваль, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorМурашко, Катерина Сергіївна-
dc.contributor.authorШутюк, Віталій Володимирович-
dc.date.accessioned2016-07-08T07:57:31Z-
dc.date.available2016-07-08T07:57:31Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationКоваль, М. О. Порівняльний аналіз жовтих і червоних сортів малини / М. О. Коваль, К. С. Мурашко, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 1. - С. 284.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23791-
dc.description.abstractВ роботі наведено порівняльний аналіз сушіння жовтих і червоних сортів малини. In this paper the comparative analysis of dry yellow and red raspberry varieties.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectаналізuk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.subjectмалинаuk_UA
dc.subjectanalysisuk_UA
dc.subjectdryinguk_UA
dc.subjectraspberryuk_UA
dc.subjectкафедра технології консервуванняuk_UA
dc.titleПорівняльний аналіз жовтих і червоних сортів малиниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16 MNK 82 Koval.pdf237.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.