Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24004
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОвсієнко, Кіра Володимирівна-
dc.contributor.authorТимчук, Алла Вікторівна-
dc.contributor.authorОнопрійчук, Олена Олександрівна-
dc.date.accessioned2016-09-05T07:03:08Z-
dc.date.available2016-09-05T07:03:08Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationОвсієнко, К. В. Оптимізація складу молочно-білкових виробів з продуктами переробки насіння гарбуза / К. В. Овсієнко, А. В. Тимчук, О. О. Онопрійчук // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13-14 квіт. 2016 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 324.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24004-
dc.description.abstractВикористано метод математичного моделювання (Бокса-Уільсона на кубі) для визначення оптимальної кількості внесення макухи та борошна насіння гарбуза до молочно-білкової основи. За отриманими рівняннями з високою точністю визначили вплив кожного інгредієнта в багатокомпонентній системі для моделювання рецептурного складу молочно-білкових продуктів з нормованими фізико-хімічними показниками. We used mathematical modeling method (Box-Wilson in Cuba) to determine the optimum number of entering cake flour and pumpkin seeds to the milk-protein based. The obtained equations to accurately determine the effect of each ingredient in a multicomponent system for modeling the composition of prescription milk protein products with the regulations of physical and chemical parameters.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectмолочно-білкові виробиuk_UA
dc.subjectпродукти переробки насіння гарбузаuk_UA
dc.subjectматематичне моделюванняuk_UA
dc.subjectmilk protein productsuk_UA
dc.subjectproducts of pumpkin seedsuk_UA
dc.subjectmath modelinguk_UA
dc.subjectкафедра технології молока і молочних продуктівuk_UA
dc.titleОптимізація складу молочно-білкових виробів з продуктами переробки насіння гарбузаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tymchuk.pdf421.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.