Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24130
Назва: Корекція мікронутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів композиційною сумішшю
Автори: Шаран, Лариса Олександрівна
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Шаран, Андрій Васильович
Бондар, Наталія Петрівна
Ключові слова: борошняні кондитерські вироби
сonfectionery products
мінерально-вітамінні суміші
mineral-vitamin mixes
оптимальне дозування, показники якості
optimum dosage
кафедра готельно-ресторанної справи
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Корекція мікронутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів композиційною сумішшю / Л. Шаран, Л. Арсеньєва, А. Шаран, Н. Бондар // Хранение и переработка зерна. - 2016. - № 4(201). – С. 45-48.
Короткий огляд (реферат): Проведено дослідження з використання мікронутрієнтної суміші у технології виготовлення борошняних кондитерських виробів. A study on the mineral-vitamin mixes technology in the manufacture of pastry products
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24130
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf293.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.