Корекція мікронутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів композиційною сумішшю

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено дослідження з використання мікронутрієнтної суміші у технології виготовлення борошняних кондитерських виробів. A study on the mineral-vitamin mixes technology in the manufacture of pastry products

Опис

Ключові слова

борошняні кондитерські вироби, сonfectionery products, мінерально-вітамінні суміші, mineral-vitamin mixes, оптимальне дозування, показники якості, optimum dosage, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Корекція мікронутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів композиційною сумішшю / Л. Шаран, Л. Арсеньєва, А. Шаран, Н. Бондар // Хранение и переработка зерна. - 2016. - № 4(201). – С. 45-48.

Зібрання