Впливи фізико-хімічних параметрів на мікрофлору харчових середовищ

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Виконано аналіз впливів фізико-хімічних параметрів на стан мікроорганізмів в середовищах, масових співвідношень речовин в них з оцінкою причин і можливостей досягнення летальних ефектів. Останні у більшості випадків пов’язуються з термошоками, існування яких програмується і передбачається окремими діючими технологіями та швидкостями зміни температур. При цьому впливи на мікрофлору мають подвійний характер, що стосується безпосередньо самої температури і змін, які при цьому відбуваються в середовищах. Analysis performed influences physical and chemical parameters on the state of media, mass ratios of substances in them with the assessment of the causes and the possibilities of achieving the lethal effects. Latest in most cases linked to thermal stress whose existence is programmable and provides the current technologies and rates of change of temperature. The effect on the microflora have a double nature, which relates directly to the temperature itself and the changes that occur in this environment.

Опис

Ключові слова

кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, середовище, фазовий перехід, мікроорганізми, температура, micro-organisms, temperature, fluid

Бібліографічний опис

Впливи фізико-хімічних параметрів на мікрофлору харчових середовищ / В. М. Криворотько, І. Ф. Максименко, О. А. Білик, В. А. Піддубний // Харчова промисловість : науковий журнал. - К. : НУХТ, 2014. - № 15. - С. 55-60.

Зібрання