Дослідження функціональних властивостей гідроколоїдів з метою застосування у виробництві цукеркових мас

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено результати досліджень динамічної в’язкості розчинів гуміарабіку, пектинів, желатинів, геланової камеді та їх синергітичних комбінацій в залежності від технологічних факторів (тривалості гідратації, температури, активної кислотності, додавання сиропів). Результати даних досліджень можуть бути застосовані у кондитерській промисловості при розробленні нового асортименту цукеркових мас.

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, цукеркові маси, в’язкість, гідроколоїд, синергізм, розчин, viscosity, hydrocolloid, synergism, solution, candy mass

Бібліографічний опис

Дослідження функціональних властивостей гідроколоїдів з метою застосування у виробництві цукеркових мас / Т. В. Каліновська, О. О. Вайсеро, О. О. Кохан, В. І. Оболкіна // Харчова промисловість : науковий журнал. - К. : НУХТ, 2014. - № 15. - С. 42-48.

Зібрання