Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24188
Название: Дослідження функціональних властивостей гідроколоїдів з метою застосування у виробництві цукеркових мас
Авторы: Каліновська, Тетяна Віталіївна
Вайсеро, Ольга Олександрівна
Кохан, Олена Олександрівна
Оболкіна, Віра Іллівна
Ключевые слова: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
цукеркові маси
в’язкість
гідроколоїд
синергізм
розчин
viscosity
hydrocolloid
synergism
solution
candy mass
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Дослідження функціональних властивостей гідроколоїдів з метою застосування у виробництві цукеркових мас / Т. В. Каліновська, О. О. Вайсеро, О. О. Кохан, В. І. Оболкіна // Харчова промисловість : науковий журнал. - К. : НУХТ, 2014. - № 15. - С. 42-48.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати досліджень динамічної в’язкості розчинів гуміарабіку, пектинів, желатинів, геланової камеді та їх синергітичних комбінацій в залежності від технологічних факторів (тривалості гідратації, температури, активної кислотності, додавання сиропів). Результати даних досліджень можуть бути застосовані у кондитерській промисловості при розробленні нового асортименту цукеркових мас.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24188
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
7.pdf1.4 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.