Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24188
Назва: Дослідження функціональних властивостей гідроколоїдів з метою застосування у виробництві цукеркових мас
Автори: Каліновська, Тетяна Віталіївна
Вайсеро, Ольга Олександрівна
Кохан, Олена Олександрівна
Оболкіна, Віра Іллівна
Ключові слова: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
цукеркові маси
в’язкість
гідроколоїд
синергізм
розчин
viscosity
hydrocolloid
synergism
solution
candy mass
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Дослідження функціональних властивостей гідроколоїдів з метою застосування у виробництві цукеркових мас / Т. В. Каліновська, О. О. Вайсеро, О. О. Кохан, В. І. Оболкіна // Харчова промисловість : науковий журнал. - К. : НУХТ, 2014. - № 15. - С. 42-48.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати досліджень динамічної в’язкості розчинів гуміарабіку, пектинів, желатинів, геланової камеді та їх синергітичних комбінацій в залежності від технологічних факторів (тривалості гідратації, температури, активної кислотності, додавання сиропів). Результати даних досліджень можуть бути застосовані у кондитерській промисловості при розробленні нового асортименту цукеркових мас.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24188
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7.pdf1.4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.