Способи виявлення підсолоджувачів у безалкогольних напоях
Вантажиться...
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Підсолоджувачі є групою харчових добавок, які використовуються для надання солодкого смаку харчовим продуктам і є альтернативою цукру. Існують натуральні та синтетичні підсолоджувачі.
Sweeteners are a group of food additives that are used to provide the sweet taste of foods and is an alternative to sugar. There are natural and synthetic sweeteners.
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, підсолоджувачі, безалкогольні напої, виявлення підсолоджувачів, sweeteners, soft drinks, identify sweeteners
Бібліографічний опис
Федоренко, О. В. Способи виявлення підсолоджувачів у безалкогольних напоях / О. В. Федоренко, К. А. Науменко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 67.