Способи виявлення підсолоджувачів у безалкогольних напоях

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Підсолоджувачі є групою харчових добавок, які використовуються для надання солодкого смаку харчовим продуктам і є альтернативою цукру. Існують натуральні та синтетичні підсолоджувачі. Sweeteners are a group of food additives that are used to provide the sweet taste of foods and is an alternative to sugar. There are natural and synthetic sweeteners.

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, підсолоджувачі, безалкогольні напої, виявлення підсолоджувачів, sweeteners, soft drinks, identify sweeteners

Бібліографічний опис

Федоренко, О. В. Способи виявлення підсолоджувачів у безалкогольних напоях / О. В. Федоренко, К. А. Науменко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 67.