Інноваційний спосіб визначення пористості житньо-пшеничного хліба

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Безперервна еволюція сучасних технологій вимагає від галузей промисловості створення принципово нових підходів у сфері діяльності, оскільки загальноприйняті системи не забезпечують їх ефективного розвитку. Це стосується і хлібопекарської галузі. The continuous evolution of modern technology industries requires a fundamentally new approaches in the field, as conventional systems do not provide for their effective development. This also applies to the baking industry.

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, хлібопекарська галузь, контроль якості продукції, показник пористості, baking industry, quality control, porosity index

Бібліографічний опис

Дащинська, О. А. Інноваційний спосіб визначення пористості житньо-пшеничного хліба / О. А. Никифорук, О. О. Петруша // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 71.