Моніторинг вмісту нітратів у харчових продуктах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У природі немає абсолютно чистих продуктів харчування. Нітрати у навколишньому середовищі можуть потрапляти різними шляхами. Від якості продуктів харчування залежить і якість нашого життя, тому щорічний моніторинг вмісту нітратів у продуктах харчування є важливим фактором якості нашого життя. In nature, there is absolutely clean food. Nitrates in the environment will be exposed in different ways. The quality of food depends on the quality of our lives as annual monitoring nitrates in food is an important factor in our quality of life.

Опис

Ключові слова

кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, моніторинг, нітрати, харчові продукти, monitoring, nitrates, food

Бібліографічний опис

Дятлов, Д. О. Моніторинг вмісту нітратів у харчових продуктах / Д. О. Дятлов, О. І. Ключко, Г. М. Біла // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 78.