Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24564
Название: Сік овочево-фруктовий (Патент на корисну модель №97567)
Авторы: Мельник, Людмила Миколаївна
Матко, Світлана Василівна
Бессараб, Олександр Семенович
Омельченко, Ганна Миколаївна
Ключевые слова: кафедра технології консервування
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
сік овочево-фруктовий
пюре буряка столового
морквяне пюре
журавлиновий сік
vegetable-fruit juice
beet puree
carrot puree
cranberry juice
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Патент на корисну модель 97567 UA МПК A23L 2/02 (2006.01). Сік овочево-фруктовий / Мельник Л. М., Матко С. В., Бессараб О. С., Омельченко Г. М. ; власник Національний університет харчових технологій. – № u201409796 ; заявл. 25.09.2014 ; опубл. 25.03.2015, Бюл. № 6 2015.
Краткий осмотр (реферат): Сік овочево-фруктовий, що містить пюре буряка столового, який відрізняється тим, що додатково вводять морквяне пюре, журавлиновий сік при наступному співвідношенні компонентів, мас.%: Пюре буряка столового – 60…30 Пюре морквяне – 35…50 Сік журавлиновий – 5…20. Vegetable-fruit juice, beet puree, characterized adding сarrot puree, cranberry juice with the following component ratio, wt.%: Beet puree - 60 ... 30 Carrot puree - 35 ... 50 Cranberry juice - 5 ... 20.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24564
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
97567-uapatents.com.pdf241 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.