Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24564
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМельник, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorМатко, Світлана Василівна-
dc.contributor.authorБессараб, Олександр Семенович-
dc.contributor.authorОмельченко, Ганна Миколаївна-
dc.date.accessioned2016-11-17T13:14:10Z-
dc.date.available2016-11-17T13:14:10Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПатент на корисну модель 97567 UA МПК A23L 2/02 (2006.01). Сік овочево-фруктовий / Мельник Л. М., Матко С. В., Бессараб О. С., Омельченко Г. М. ; власник Національний університет харчових технологій. – № u201409796 ; заявл. 25.09.2014 ; опубл. 25.03.2015, Бюл. № 6 2015.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24564-
dc.description.abstractСік овочево-фруктовий, що містить пюре буряка столового, який відрізняється тим, що додатково вводять морквяне пюре, журавлиновий сік при наступному співвідношенні компонентів, мас.%: Пюре буряка столового – 60…30 Пюре морквяне – 35…50 Сік журавлиновий – 5…20. Vegetable-fruit juice, beet puree, characterized adding сarrot puree, cranberry juice with the following component ratio, wt.%: Beet puree - 60 ... 30 Carrot puree - 35 ... 50 Cranberry juice - 5 ... 20.uk_UA
dc.subjectкафедра технології консервуванняuk_UA
dc.subjectкафедра процесів і апаратів харчових виробництвuk_UA
dc.subjectсік овочево-фруктовийuk_UA
dc.subjectпюре буряка столовогоuk_UA
dc.subjectморквяне пюреuk_UA
dc.subjectжуравлиновий сікuk_UA
dc.subjectvegetable-fruit juiceuk_UA
dc.subjectbeet pureeuk_UA
dc.subjectcarrot pureeuk_UA
dc.subjectcranberry juiceuk_UA
dc.titleСік овочево-фруктовий (Патент на корисну модель №97567)uk_UA
dc.typeTechnical Reportuk_UA
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
97567-uapatents.com.pdf241 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.