Дослідження впливу шроту льону на технологічні властивості тіста

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Вивчено вплив шроту льону на формування структурно-механічних властивостей тіста та якість готових виробів. Встановлено, що зі зростанням дозування шроту льону погіршуються пружно-еластичні властивості тіста. Це зумовлює зниження газоутримувальної здатності тіста та зменшення об’єму готових виробів, тому потребує застосування технологічних заходів для забезпечення необхідної якості виробів. Studied the effect of flax meal on the formation of structural-mechanical properties of dough and quality of finished products. It is established that with increasing dosage of flax meal, worse elastic properties of the dough. This leads to the reduction hakodateyama ability dough and the decrease in the volume of finished products, therefore, requires the application of technological measures to ensure the necessary quality products.

Опис

Ключові слова

шрот льону, тісто, еластичність, клітковина, в'язкість, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, meal flax, dough, elasticity, fiber, viscosity

Бібліографічний опис

Іжевська, О. П. Дослідження впливу шроту льону на технологічні властивості тіста / О. П. Іжевська, Ю. В. Бондаренко // Актуальні задачі сучасних технологій : ІV міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів, 25-26 листопада 2015 р. – Тернопіль : ТНТУ, 2015. – С. 139.