DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25090

Название: Використання екстракту пустирника у виробництві льодяникової карамелі
Другие названия: Use motherwort extract in the production lollipop
Авторы: Дорохович, Антонелла Миколаївна
Мазур, Любов Сергіївна
Dorohovich, Antonella
Mazur, Liubov
Ключевые слова: карамель
пустирник
екстракт
карамельна маса
цукровий діабет
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
пустырник
экстракт
карамельная масса
сахарный диабет
caramel
motherwort
extract
caramel mass
diabetes
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Дорохович, А. М. Використання екстракту пустирника у виробництві льодяникової карамелі / Л. С. Мазур, А. М. Дорохович, С. В. Савчук // «Технологічні аспекти підвищення конкурентоспроможності хліба і хлібобулочних виробів» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» : матеріали міжнародних науково-практичних конференцій. – К. : НУХТ, 2016. – С. 146-147.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто можливість використання екстрактів лікарських трав, зокрема пустирника, для збагачення карамелі біологічно-активними речовинами. Процес екстрагування рослинної сировини, зокрема пустирника, потребує вивчення цілого ряду факторів. Для отримання екстракту високої якості необхідно враховувати не лише кількість сухої речовини, але й ступінь її подрібнення, температуру та тривалість екстрагування. Рассмотрена возможность использования экстрактов лекарственных трав, в частности пустырника, для обогащения карамели биологически активными веществами. Процесс экстрагирования растительного сырья, в частности пустырника, требует изучения целого ряда факторов. Для получения экстракта высокого качества необходимо учитывать не только количество сухого вещества, но и степень ее измельчения, температуру и продолжительность экстрагирования. The possibility of using herbal extracts, including motherwort, to enrich caramel biologically active substances. The process of extracting the plant material, including motherwort, requires the study of a number of factors. For high quality extract must consider not only the quantity of dry matter, but the degree of grinding, temperature and duration of extraction.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25090
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Tdamvepuvlk.pdf82,62 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback