Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25158
Назва: Використання твердих відходів виноробства як вторинної сировини для отримання нового продукту
Автори: Семенова, Олена Іванівна
Жилик, Алла Віталіївна
Ключові слова: кафедра екологічної безпеки та охорони праці
вторинні матеріальні ресурси
гребені
мезга
дріжджовий осад
барда
secondary material resources
combs
pulp
yeast sediment
bard
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Семенова, О. І. Використання твердих відходів виноробства як вторинної сировини для отримання нового продукту / О. І. Семенова, А. В. Жилик // Science and civilization : materials Of The XII international scientific and practical conference, 30 January – 07 february 2015. - Sheffield SCIENCE AND EDUCATION LTD – C. 23-25.
Короткий огляд (реферат): Вторинні матеріальні ресурси виноробства за своїм складом є дужецінними, тому потребують утилізації. Вони використовуються як вторинна сировина для виготовлення вторинних продуктів, але не завжди і не з усіх відходів, тому відходи виноробства потенціально є факторами забруднення навколишнього середовища. Secondary material resources of wine in its composition is duzhetsinnymy so require disposal. They are used as secondary raw material for the manufacture of secondary products, but not always and not all waste, because waste is potentially winemaking factors pollution.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25158
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
These_J13.pdf225.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.