Екологічні наслідки застосування пестицидів під час вирощування харчової сировини в Україні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Для захисту довкілля від негативного впливу пестицидів необхідно дотримуватисявсіх регламентів щодо застосування пестицидів: норм внесення,строків, способів внесення, також необхідно суворо дотримуватися ГДК препаратуу продукції, ґрунті, воді, робочій зоні застосування препарату. Більш глибоке вивчення біологічних процесів, пов'язаних з вирощуванням сільськогосподарських культур за сучасного рівня землеробства, дослідження популяційної динаміки шкідливих і корисних організмів, вдосконалення тактики боротьби за рахунок повнішого використання агротехнічного методу, стійких сортів, біологічних засобів дасть можливість скоротити застосування пестицидів і зменшити негативний вплив на навколишнє середовище.

Опис

Ключові слова

кафедра екологічної безпеки та охорони праці, пестициди, забруднення, грунт, забруднення сировини, ГДК, пестициды, загрязнения, почву, загрязнения сырья, ПДК, pesticides, pollution, soil, contamination of raw, MPC

Бібліографічний опис

Ничик, О. В. Екологічні наслідки застосування пестицидів під час вирощування харчової сировини в Україні / О. В. Ничик, А. В. Жилик // Найновите научни постижения – 2015 : матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції, 17-25 март 2015 година. - София «Бял ГРАД-БГ» ООД. – Том 13.– C. 57-59.