DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25249

Название: Особливості використання пшеничних висівок в хлібі
Другие названия: Features of the use of wheat bran in bread
Авторы: Бортнічук, Олег Вікторович
Цирульнікова, Віта Валентинівна
Доценко, Віктор Федорович
Лець, Наталія Олексіївна
Bortnichuk, Oleg
Tsirulnikova, Vita
Dotsenko, Viktor
Lets, Natalia
Ключевые слова: хлібобулочні виробис
хлебобулочные изделия
bakery products
пшеничні висівки
пшеничные отруби
wheat Bran
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Особливості використання пшеничних висівок в хлібі / Н. О. Лець, О. В. Бортнічук, В. В. Цирульнікова, В. Ф. Доценко // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрямки розвитку : матеріали Міжнародної науково-практична конференції, 25–27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 56-57.
Краткий осмотр (реферат): Розроблення технологій харчових продуктів дієтичного, лікувально-профілактичного і спеціального призначення є доцільним та актуальним, особливо у зв’язку з необхідністю удосконалення системи харчування населення. Разработка технологий пищевых продуктов диетического, лечебно-профилактического и специального назначения является целесообразным и актуальным, особенно в связи с необходимостью усовершенствования системы питания населения. Development of technologies dietary food, health care and special purpose appropriate and relevant, particularly with regard to the need to improve the system of nutrition.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25249
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
2.pdf255,57 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback