DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25396

Название: Склад кріпленого сиропу для просочування кондитерських виробів (Деклараційний патент на корисну модель № 110713)
Другие названия: Ingredients of fortified syrup for impregnation of confectionery products (Patent for utility model № 110713)
Авторы: Кузьмін, Олег Володимирович
Обеснюк, Ольга Олегівна
Кушлак, Антон Сергійович
Шендрік, Тетяна Георгіївна
Грушевська, Ірина Олегівна
Kuzmin, Oleg
Obesnyuk, Olga
Kushlak, Anton
Shendrik, Tatiana
Grushevska, Irina
Ключевые слова: сироп
syrup
кондитерській виріб
кондитерское изделие
pastry
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Патент на корисну модель № 110713, МПК (2016.01) A21D 13/08, A23L 5/00, A23L 29/30. Склад кріпленого сиропу для просочування кондитерських виробів / Кузьмін О.В., Обеснюк О.О., Кушлак А.С., Шендрік Т.Г., Грушевська І.О.; заявник – Національний університет харчових технологій. – №u201602577; заяв. 16.03.2016; опубл. 25.10.2016, Бюл. №20.
Краткий осмотр (реферат): Склад кріпленого сиропу для просочування кондитерських виробів містить цукор-пісок, воду, есенцію ромову, коньяк або вино десертне.Состав крепленого сиропа для пропитки кондитерских изделий содержит сахар-песок, воду, эссенцию ромовую, коньяк или вино десертное.Composition fortified syrup for impregnation of confectionery products containing sugar, water, essence rum, brandy or sweet wine.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25396
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Патент_№110713_Склад_кріпленого_сиропу_для_просочування.pdf207,2 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback