Концептуальні підходи до забезпечення високої якості продукції на підприємствах м’ясної галузі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

ХДАУ

Анотація

Автором запропоновано концептуальні підходи до забезпечення високої якості продукції на підприємствах м’ясної промисловості, враховуючи вітчизняний досвід та сучасні тенденції впровадження різних систем якості.
The author suggests conceptual approaches to maintaining high quality in the meat industry. Domestic experience and current trends in applying different systems of quality are considered.

Опис

Ключові слова

м’ясна промисловість, якість продукції, концепція, система якості, стандарти, сертифікація, підприємство, certification, quality of products, conception, quality system, standards, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Драган, О. І. Концептуальні підходи до забезпечення високої якості продукції на підприємствах м’ясної галузі / О. І. Драган // Таврійський науковий вісник: Збірник наукових праць ХДАУ. Вип. 48.− Херсон : Айлант. − 2007. − С. 175−184.

Зібрання