Improvement technologies of aqueous-alcoholic infusions for the production of syrups

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The most promising sources of natural antioxidants for usage in syrups technology for impregnation of confectionery product were defined.

Опис

Ключові слова

biscuit, antioxidant, бісквіт, бисквит, антиоксидант, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Improvement technologies of aqueous-alcoholic infusions for the production of syrups / O. Kuzmin, Y. Kovalchuk, V. Velychko, N. Romanchenko // Ukrainian Journal of Food Science. – Kyiv : NUFT, 2016. – Vol. 4, Issue 2. – P. 258–275.

Зібрання