Механизм видоизменения гидроксильных протонов водно-спиртовых смесей в процессе создания водки

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Рассмотрена зависимость скорости и характера установления термодинамического равновесия, а также получение оптимальных органолептических характеристик водки в зависимости от способа водоподготовки и времени контакта компонентов водно-спиртовых смесей. Dependence of speed and character of establishment of thermodynamics equilibrium, and also receipt of optimal organoleptic descriptions of vodka, is considered depending on the method of water treatment and time of contact of components of water-alcohol mixtures.

Опис

Ключові слова

1H ЯМР-спектроскопия, 1H NMR-spectroscopy, водно-спиртовая смесь, aqueous-alcoholic mixture, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Кузьмін О.В. Механізм видозміни гідроксильних протонів водно-спиртових сумішей в процесі створення горілок / Кузьмін О.В. // Наукова конференція викладачів і аспірантів університету за підсумками науково-дослідної роботи за 2013 рік (4 березня 2014 р.). – Донецьк: ДонНУЕТ, 2014. – С. 8.