Применение пищевых ароматизаторов в производстве водок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Представлены результаты исследований пищевых добавок – ароматизаторов в производстве водок и водок особых. The results of the researches of food additives – flavoring agents in the production of vodkas and vodkas of special.

Опис

Ключові слова

ароматизатор, пищевая добавка, food addition, flavoring, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Кузьмин, О. В. Применение пищевых ароматизаторов в производстве водок // О. В. Кузьмин, Е. Н. Козяр // Торгівля і продовольча безпека : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф., 23 квіт. 2010 р., Донецьк: [присвячена 90-річчю ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановського] – Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. – С. 114-115.