До питання підвищення якості технологічної води за рахунок використання електрохімічної активації у виробництві алкогольної продукції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті приведено новітні дані щодо перспективності використання електрохімічної активації в процесі отримання технологічної води при виробництві алкогольної продукції. In the article the newest data over are brought in relation to perspective of the use of the electrochemical activating in the process of receipt of technological water at the production of alcoholic goods.

Опис

Ключові слова

якість, quality, електрохімічна активація, electrochemical activating, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Кузьмін, О. В. До питання підвищення якості технологічної води за рахунок використання електрохімічної активації у виробництві алкогольної продукції / О. В. Кузьмін // Обладнання та технології харчових виробництв: темат. зб. наук. пр. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. – Вип. 29., Т. 2. – С. 238-244.