Prospects for sugar confectionery for gerontologic purpose

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра технології оздоровчих продуктів, sugar confectionery, gerontologic purpose, balanced diet, biologically active substances, functional purpose, recipe, цукровмісні кондитерські вироби, дієтичне призначення, збалансована дієта, біологічно-активні речовини, функціональне призначення, рецептура, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Ushchapovskyi, A. Prospects for sugar confectionery for gerontologic purpose / A. Ushchapovskyi, N. Ivchuk, J. Smirnova // Наукові здобутки молоді-вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 83 Міжнар. наук. конфер. молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – Ч. 4. – Київ : НУХТ, 2017. – P. 124.