Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25619
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМурашко, Катерина Сергіївна-
dc.contributor.authorМарченко, Вікторія Євгеніївна-
dc.contributor.authorШутюк, Віталій Володимирович-
dc.contributor.authorВасилів, Володимир Павлович-
dc.date.accessioned2017-06-20T11:33:35Z-
dc.date.available2017-06-20T11:33:35Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationДослідження режимів сушіння кореню селери / К. С. Мурашко, В. Є. Марченко, В. В. Шутюк, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали VIІ Міжнар. наук.-практ. конф. мол. учен., асп. і студ. – Київ : ЦП КОМПРИНТ, 2017. – С. 314.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25619-
dc.description.abstractВ роботі наведені результати досліджень кінетики сушіння кореню селери, які характеризують вплив попереднього оброблення сировини на тривалість зневоднення. Ефективними способами є бланшування і замочування в розчині лимонної кислоти кореня селери перед сушінням.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.subjectселераuk_UA
dc.subjectтеплова обробкаuk_UA
dc.subjectdryinguk_UA
dc.subjectseleruk_UA
dc.subjectheat boxuk_UA
dc.subjectрейuk_UA
dc.subjectкафедра технології консервуванняuk_UA
dc.titleДослідження режимів сушіння кореню селериuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17 Murashko MNPK NUBiP.pdf268.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.