Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25619
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мурашко, Катерина Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Марченко, Вікторія Євгеніївна | - |
dc.contributor.author | Шутюк, Віталій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Василів, Володимир Павлович | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-20T11:33:35Z | - |
dc.date.available | 2017-06-20T11:33:35Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Дослідження режимів сушіння кореню селери / К. С. Мурашко, В. Є. Марченко, В. В. Шутюк, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали VIІ Міжнар. наук.-практ. конф. мол. учен., асп. і студ. – Київ : ЦП КОМПРИНТ, 2017. – С. 314. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25619 | - |
dc.description.abstract | В роботі наведені результати досліджень кінетики сушіння кореню селери, які характеризують вплив попереднього оброблення сировини на тривалість зневоднення. Ефективними способами є бланшування і замочування в розчині лимонної кислоти кореня селери перед сушінням. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UK | uk_UA |
dc.subject | сушіння | uk_UA |
dc.subject | селера | uk_UA |
dc.subject | теплова обробка | uk_UA |
dc.subject | drying | uk_UA |
dc.subject | seler | uk_UA |
dc.subject | heat box | uk_UA |
dc.subject | рей | uk_UA |
dc.subject | кафедра технології консервування | uk_UA |
dc.title | Дослідження режимів сушіння кореню селери | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
17 Murashko MNPK NUBiP.pdf | 268.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.