Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25625
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМурашко, Катерина Сергіївна-
dc.contributor.authorШутюк, Віталій Володимирович-
dc.date.accessioned2017-06-20T12:05:57Z-
dc.date.available2017-06-20T12:05:57Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМурашко, К. С. Дослідження процесу сушіння кореню селери / К. С. Мурашко, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 Міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 1. - С. 281.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25625-
dc.description.abstractВ роботі наведені результати попереднього оброблення різними способами кореня селери. Показано як пливає попереднє оброблення кореня селери на якість сухого продукту і тривалість процесу сушіння. The paper presents the results of preliminary processing of different ways celery. Shown as a preliminary treatment of any living thing celery on dry product quality and duration of the drying process.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.subjectпопереднє обробленняuk_UA
dc.subjectкорень селериuk_UA
dc.subjectdryinguk_UA
dc.subjectpre-processinguk_UA
dc.subjectceleryuk_UA
dc.subjectкафедра технології консервуванняuk_UA
dc.titleДослідження процесу сушіння кореню селериuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17 04 Murashko MNK NUFT.pdf419.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.