Системи менеджменту на базі стандартів у харчовій промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті розглянуті основні стандарти, які використовуються в харчовій промисловості. Значна увага приділена інтегрованим системам менеджменту та системам безпечності харчових продуктів. The article considers the basic standards that are used in the food industry. Considerable attention is paid to integrated management systems and food safety systems.

Опис

Ключові слова

стандарти, системи менеджменту, міжнародні стандарти iso 9000, система HACCP, харчова промисловість, standards, management systems, international standards iso 9000, HACCP system, food industry, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Сіднєва, Ж. К. Системи менеджменту на базі стандартів у харчовій промисловості / Ж. К. Сіднєва // Агропромисловий комплекс України: сучасний стан та проблеми розвитку / Під ред. д. е. н., проф.. Ю. О. Нестерчук. – Умань : Видавець «Сочінський М. М.», 2017. – С. 147-152.