Кекс «Кульбабка» (Деклараційний патент на корисну модель № 113392)
Вантажиться...
Дата
2017
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Кекс, який відрізняється тим, що містить зменшений рецептурний вміст цукру та жиру та додатково містить борошно зародку кукурудзи. The cake, which is different in that it contains a reduced prescription sugar and fat content and additionally contains corn embryo flour.
Опис
Ключові слова
борошно зародку кукурудзи, flour embryo of corn, лужність, humidity, питомий об’єм, specific volume, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології зберігання і переробки зерна
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 113392, МПК A21D 13/08 (2006.01), A21D 2/08 (2006.01), A21D 2/36 (2006.01), A21D 2/38 (2006.01). Кекс «Кульбабка» / Шевченко О. А., Шаран Л. О., Дорошенко В. О., Шаран А. В. // заявник – Національний університет харчових технологій. – № u201607666; заяв. 12.07.16.; опубл. 25.01.2017; Бюл. № 2.