Використання ЯМР- аналізу під час оцінювання якості горілки

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведені дослідження дозволяють запропонувати використання ЯМР-спектроскопії як ефективний кількісний аналітичний метод визначення стану рівноваги водно-спиртової суміші при оцінюванні якості горілки. The conducted researches allow to assume the use of NMR spectroscopy as an effective quantitative analytical method of determining the equilibrium state of a water-alcohol mixture and assessing the quality of vodka.

Опис

Ключові слова

ЯМР-спектроскопія, водно-спиртова суміш, вода, етанол, горілка, гідроксильні протони, NMR-spectroscopy, aqueous-alcoholic mixture, water, ethanol, vodka, hydroxyl protons, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Оносова, І. А. Використання ЯМР-аналізу під час оцінювання якості горілки / І. А Оносова, О. В Кузьмін // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнародна науково-практична конференція, 19 листопада 2013 р. – Х. : ХДУХТ, 2013. – С. 265-266.