Radiiation exposure and food safety

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Food irradiation is a technology that improves the safety and extends the shelf life of food by reducing or eliminating microorganisms and insects. Preservation-irradiation can be used to destroy or inactivated organisms that cause spoilage and decomposition and extend the shelf life of food.

Опис

Ключові слова

кафедра екологічної безпеки та охорони праці, радіоактивність, поглинута доза, захист від радіації, радиоактивность, защита от радиации, radiation, absorbed dose, radiation protection

Бібліографічний опис

Slobodyan, Olga Radiiation exposure and food safety / Olga Slobodyan, Larysa Neshchadym, Vira Zayets // 8th Central European Congress on Food 2016. Food Science for Well-being, 23-26 May 2016. – Kyiv, 2016 - Р. 121.