Активне біодеградоване паковання як спосіб запобігання пліснявіння хлібобулочних виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Охарактеризовано основні методи запобігання пліснявіння хлібобулочних виробів. Проаналізована сировина, що використовується для виготовлення біодеградованих матеріалів. Встановлено, що харчова добавка діоксид титану (Е171) проявляє антимікробну дію, тому доцільним є використання зазначеної речовини при виготовленні пакувальних матеріалів.материалов. The main methods of preventing mildew of bakery products are characterized. The raw materials used for the production of biodegradable materials are analyzed. It is established that the food additive titanium dioxide (E171) exhibits antimicrobial effect, therefore it is expedient to use the specified substance in the manufacture of packaging materials.

Опис

Ключові слова

біодеградоване паковання, пліснявіння, хлібобулочні вироби, biodegradable packaging, mold, bakery products, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Активне біодеградоване паковання як спосіб запобігання пліснявіння хлібобулочних виробів / А. О. Голь, А. І. Чорна, О. С. Шульга, Л. Ю. Арсеньєва // Стандартизація, товарознавство та експертиза промислових і продовольчих товарів : тези доповідей всеукраїнської конференції студентів і молодих учених, 18-20 травня 2015 р. – Херсон, 2015. – С. 67-69.