Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27011
Название: Зволожування лущеного зерна пшениці
Другие названия: Moistening of peeled wheat grain
Авторы: Харченко, Євген Іванович
Терещенко, Тетяна
Шаран, Андрій Васильович
Harchenko, Evgeniy
Tereschenko, Tatyana
Sharan, Andrey
Ключевые слова: пшениця
wheat
лущення
peelling
вологість зерна
moisture content of grain
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Харченко, Є. І. Зволожування лущеного зерна пшениці / Є. І. Харченко, Т. О. Терещенко, А. В. Шаран // Хранение и переработка зерна. – 2017. - № 5. – С. 49-51.
Краткий осмотр (реферат): В статті наведено результати дослідження змін вологості лущеного та нелущеного зерна пшениці під час його відлежування. Показано кінетику лущення зерна, поглинання вологи зерном та зміни його вологості в залежності від індексу лущення. The article presents the results of a study of the change in the moisture content of the husk and non-peeled wheat grain during its retention. The kinetics of grain peeling, moisture absorption by grain and its moisture change depending on the peeling index are shown.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27011
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
5-2017.pdf98.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.