Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27011
Назва: Зволожування лущеного зерна пшениці
Інші назви: Moistening of peeled wheat grain
Автори: Харченко, Євген Іванович
Терещенко, Тетяна
Шаран, Андрій Васильович
Harchenko, Evgeniy
Tereschenko, Tatyana
Sharan, Andrey
Ключові слова: пшениця
wheat
лущення
peelling
вологість зерна
moisture content of grain
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Харченко, Є. І. Зволожування лущеного зерна пшениці / Є. І. Харченко, Т. О. Терещенко, А. В. Шаран // Хранение и переработка зерна. – 2017. - № 5. – С. 49-51.
Короткий огляд (реферат): В статті наведено результати дослідження змін вологості лущеного та нелущеного зерна пшениці під час його відлежування. Показано кінетику лущення зерна, поглинання вологи зерном та зміни його вологості в залежності від індексу лущення. The article presents the results of a study of the change in the moisture content of the husk and non-peeled wheat grain during its retention. The kinetics of grain peeling, moisture absorption by grain and its moisture change depending on the peeling index are shown.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27011
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5-2017.pdf98.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.