Особливості розроблення плану НАССР для виробництва хлібобулочних виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Система НАССР не гарантує випуск безпечної продукції - хлібобулочних виробів в усіх випадках, але вона зменшує ймовірність виникнення небезпечного фактору. The HACCP system does not guarantee the release of safe products - bakery products in all cases, but it reduces the likelihood of a hazardous factor.

Опис

Ключові слова

хлібобулочна продукція, план НАССР, критичні точки контролю, моніторинг, bakery products, HACCP plan, critical control points, monitoring, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Прохоренко, В. О. Особливості розроблення плану НАССР для виробництва хлібобулочних виробів / В. О. Прохоренко, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16–17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 70–71.