Деякі аспекти удосконалення технології солоду із сої

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено результати дослідження процесів замочування та пророщування зерна сої з метою підвищення якості солоду. Investigation results of soaking and sprouting processes of soybeans with the aim of increasing soy malt quality are presented.

Опис

Ключові слова

соя, soy, пророщування, замочування, якість солоду, sprouting, soaking, malt quality, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Хіврич, Б. І. Деякі аспекти удосконалення технології солоду із сої / Б. І. Хіврич, О. В. Олексійчук, B. A. Домарецький // Наука і освіта : матеріали VIII Міжнар. науч.-практ. конф., 7-21 лют. 2005 р., м. Дніпропетровськ. - Дніпропетровськ, 2005. - Т. 53. - С. 64-67.