Використання харчових добавок у виробництві маргарину

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто питання використання харчових добавок у виробництві маргарину. The questions of use of food additives in the production of margarine are considered.

Опис

Ключові слова

маргарин, margarine, харчові добавки, food additives, консервант, preservative, антиоксидант, antioxidant, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Лисенко, Т. Використання харчових добавок у виробництві маргарину / Т. Лисенко, С. Усатюк, О. Тищенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 61.