Development of HACCP system for production of natural dry red wine

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The development of the HACCP system for the production of natural dry red wine is considered.

Опис

Ключові слова

HACCP system, dry red wine, food safety, система HACCP, сухе червоне вино, безпека харчових продуктів, система HACCP, сухое красное вино, безопасности пищевых продуктов, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Usatiuk, S. Development of HACCP system for production of natural dry red wine / S. Usatiuk, O. Tyshchenko, N. Klymash // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8 th Central European Congress on Food 2016 : book of Abstracts, 23-26 May 2016. – K. : NUFT, 2016. – P. 118.