DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27570

Название: Характеристика глікемічності нативних і екструдованих видів крохмалю
Другие названия: Characterization of glycemicity of native and extruded starch species
Авторы: Пічкур, Віталій Яковлевич
Ковбаса, Володимир Миколайович
Лисий, Олександр Віталійович
Pichkur, Vitaliy
Kovbasa, Vladimir
Lysyi, Alexandr
Ключевые слова: резистентність
глікемічність
екструдований крохмаль
резистентность
гликемичность
экструдированный крахмал
resistance
glycemic
extruded starch
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Ковбаса, В. М. Характеристика глікемічності нативних і екструдованих видів крохмалю / В. М. Ковбаса, В. Я. Пічкур, О. В. Лисий // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 12-14 листопада 2014 р.: [тези] / редкол.: О. І. Черевко [та ін.]; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Х., 2014. – С. 103-104.
Краткий осмотр (реферат): Обгрунтування результатів великої калорійності та глікемічності свіжеприготоплених крохмалемісних продуктів харчування. Обоснование результатов большой калорийности и гликемичности свижеприготоплених крохмалемисних продуктов питания. Substantiation of results of high calorie and glycemicity freshly cooked starchy foods.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27570
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
odinadsata.pdf182,89 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback