Вплив відварів з гороху на технологію і якість пивного сусла

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Метою роботи є дослідження впливу відварів з гороху на технологію і якість пивного сусла. The purpose of the work is to investigate the effect of beef broths on the technology and quality of beer wort.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, горох, гідромодуль, екстрактивні речовини, pea, hydromodule, extractive substances

Бібліографічний опис

Вплив відварів з гороху на технологію і якість пивного сусла / Б. І. Хіврич, Б. В. Роздобудько, О. Ю. Руденко, А. В. Гребінь // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 267.