Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27953
Назва: Обобщенный параметр оптимизации процесса создания сортировки в ликероводочном производстве
Автори: Кузьмин, Олег Владимирович
Ключові слова: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
mixing
планирование эксперимента
параметр оптимизации
вода
спирт
водка
водно-спиртовая жидкость
перемешивание
experiment planning
optimization parameter
water
alcohol
vodka
water-alcohol liquid
Дата публікації: 2008
Бібліографічний опис: Кузьмин, О. В. Обобщенный параметр оптимизации процесса создания сортировки в ликероводочном производстве / О. В. Кузьмин // Aktualne problemy nowoczesnych nauk - 2008 : ІV междунар. науч.-практ. конф., июнь 2008 г., г. Пшемысль. - Пшемысль, 2008. - Т. 17. - С. 39 - 42.
Короткий огляд (реферат): В статье проведено математическое моделирование основных показателей качества процесса создания сортировки в ликероводочном производстве. The article is devoted to mathematical modeling of the main quality indicators of process of the process of creation sorting in alcoholic beverages production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27953
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Generalized.pdf313.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.