Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27953
Назва: | Обобщенный параметр оптимизации процесса создания сортировки в ликероводочном производстве |
Автори: | Кузьмин, Олег Владимирович |
Ключові слова: | кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції mixing планирование эксперимента параметр оптимизации вода спирт водка водно-спиртовая жидкость перемешивание experiment planning optimization parameter water alcohol vodka water-alcohol liquid |
Дата публікації: | 2008 |
Бібліографічний опис: | Кузьмин, О. В. Обобщенный параметр оптимизации процесса создания сортировки в ликероводочном производстве / О. В. Кузьмин // Aktualne problemy nowoczesnych nauk - 2008 : ІV междунар. науч.-практ. конф., июнь 2008 г., г. Пшемысль. - Пшемысль, 2008. - Т. 17. - С. 39 - 42. |
Короткий огляд (реферат): | В статье проведено математическое моделирование основных показателей качества процесса создания сортировки в ликероводочном производстве. The article is devoted to mathematical modeling of the main quality indicators of process of the process of creation sorting in alcoholic beverages production. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27953 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Generalized.pdf | 313.04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.