Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27953
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кузьмин, Олег Владимирович | - |
dc.date.accessioned | 2018-07-11T11:53:08Z | - |
dc.date.available | 2018-07-11T11:53:08Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.citation | Кузьмин, О. В. Обобщенный параметр оптимизации процесса создания сортировки в ликероводочном производстве / О. В. Кузьмин // Aktualne problemy nowoczesnych nauk - 2008 : ІV междунар. науч.-практ. конф., июнь 2008 г., г. Пшемысль. - Пшемысль, 2008. - Т. 17. - С. 39 - 42. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27953 | - |
dc.description.abstract | В статье проведено математическое моделирование основных показателей качества процесса создания сортировки в ликероводочном производстве. The article is devoted to mathematical modeling of the main quality indicators of process of the process of creation sorting in alcoholic beverages production. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції | uk_UA |
dc.subject | mixing | uk_UA |
dc.subject | планирование эксперимента | uk_UA |
dc.subject | параметр оптимизации | uk_UA |
dc.subject | вода | uk_UA |
dc.subject | спирт | uk_UA |
dc.subject | водка | uk_UA |
dc.subject | водно-спиртовая жидкость | uk_UA |
dc.subject | перемешивание | uk_UA |
dc.subject | experiment planning | uk_UA |
dc.subject | optimization parameter | uk_UA |
dc.subject | water | uk_UA |
dc.subject | alcohol | uk_UA |
dc.subject | vodka | uk_UA |
dc.subject | water-alcohol liquid | uk_UA |
dc.title | Обобщенный параметр оптимизации процесса создания сортировки в ликероводочном производстве | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Generalized.pdf | 313.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.