Використання деревинних відходів у винно-коньячному виробництві

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Оцінена перспективність використання піролізованої тріски, що дозволяє отримати продукти переробки піролізованих деревних відходів із дуба, які адаптовані до технології виробництва вин, коньячних та кальвадосних спиртів. Appraised perspective of the use wood chips after pyrolysis, that allows to get foods of processing of wood wastes from oak after pyrolysis, what productions of wines, cognac and calvados alcohols adapted to technology.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, деревина, відходи, піроліз, виноробство, wood, wastes, pyrolysis, vine making

Бібліографічний опис

Богомол, А. Використання деревинних відходів у винноконьячному виробництві. / А. В. Богомол, О. В. Кузьмін // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції: Всеукр. наук.-практ. конф. студ., асп. та молод. учен., 16 травн. 2018 р. - К. : ККІБП, 2018. - С. 16-17.