Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27993
Назва: Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня
Автори: Кузьмін, Олег Володимирович
Кійко, Вікторія Вікторівна
Акімова, Людмила Миколаївна
Бондарчук, Сергій Миколайович
Ключові слова: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра експертизи харчових продуктів
заклади ресторанного господарства
обладнання
технічний рівень
якість
кваліметрія
equipment
restaurants
technical level
quality
qualimetry
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня : навч. посіб. / О. В. Кузьмін, В. В. Кійко, Л. М. Акімова, С. М. Бондарчук. – Херсон : Олді-плюс, 2018. – 276 с. (ISBN 978-966-289-169-0).
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику викладені науково-теоретичні основи кількісної оцінки технічного рівня та якості обладнання, що використовується на підприємствах ресторанного господарства. The training manual outlines the scientific and theoretical bases for the quantitative assessment of the technical level and quality of equipment that is used in restaurants.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27993
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Equipment for restaurants. Technical evaluation.pdf1.27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.