Mechanism of transformation of protons in the process of creating aqueous-alcoholic mixtures

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

Автори

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The aim of the publication is to study the mechanisms of transformation of ethanol protons (ethyl rectified spirit) and water (drinking water) in the process of creating aqueous-alcoholic mixtures by 1H NMR spectroscopy.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, ethanol, water, mixture, 1H NMR, stabilization, етанол, вода, суміш, стабілізація, этанол, смесь, стабилизация

Бібліографічний опис

Kuzmin, O. Mechanism of transformation of protons in the process of creating aqueous-alcoholic mixtures / Oleg Kuzmin // Ukrainian Journal of Food Science. – Kyiv : NUFT, 2017. – Volume 6, Issue 4. – P. 686-697.

Зібрання