Методи оцінювання якості кулінарної продукції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі представлено методи оцінювання якості кулінарної продукції. In work methods of an assessing of quality of culinary products.

Опис

Ключові слова

якість, кулінарна продукція, quality, culinary products, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Гребонос, К. І. Методи оцінювання якості кулінарної продукції / К. І. Гребонос, О. В. Кузьмін // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ міжнародна науково-практична конференція, 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 128-129.