Вплив пастоподібного кулінарного напівфабрикату на якість супів-пюре

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі розглянуто вплив пастоподібного кулінарного напівфабрикату на якість супів-пюре. The paper considers the influence of pasty culinary semi-finished product on quality of soups-puree.

Опис

Ключові слова

кулінарний напівфабрикат, якість, суп-пюре, culinary semi-finished, quality, soup-puree, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Горкуша, Л. В. Вплив пастоподібного кулінарного напівфабрикату на якість супів-пюре / Л. В. Горкуша, О. С. Пушка, О. В. Кузьмін // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ міжнародна науково-практична конференція, 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 126-127.