Вплив пастоподібного кулінарного напівфабрикату на якість супів-пюре
Вантажиться...
Дата
2017
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В роботі розглянуто вплив пастоподібного кулінарного напівфабрикату на якість супів-пюре.
The paper considers the influence of pasty culinary semi-finished product on quality of soups-puree.
Опис
Ключові слова
кулінарний напівфабрикат, якість, суп-пюре, culinary semi-finished, quality, soup-puree, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Горкуша, Л. В. Вплив пастоподібного кулінарного напівфабрикату на якість супів-пюре / Л. В. Горкуша, О. С. Пушка, О. В. Кузьмін // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ міжнародна науково-практична конференція, 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 126-127.