DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28009

Название: Композиція інгредієнтів для приготування обробних напівфабрикатів у кондитерському виробництві (Деклараційний патент на корисну модель № 121752)
Другие названия: Composition of ingredients for preparation of finishing semi-finished products in confectionery production (Patent for utility model № 121752)
Авторы: Кузьмін, Олег Володимирович
Kuzmin, Oleg
Величко, Володимир Михайлович
Velichko, Vladimir
Ключевые слова: обробний напівфабрикат
кондитерське виробництво
отделочный полуфабрикат
кондитерское производство
finishing semi-finished products
confectionery production
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Патент на корисну модель № 121752, МПК (2017.01) A21D 13/00. Композиція інгредієнтів для приготування обробних напівфабрикатів у кондитерському виробництві / О. В. Кузьмін, В. М. Величко; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u201707196; заяв. 10.07.2017; опубл. 11.12.2017, Бюл. № 23.
Краткий осмотр (реферат): Композиція інгредієнтів для приготування обробних напівфабрикатів у кондитерському виробництві містить цукор-пісок, воду, есенцію ромову, коньяк або вино десертне. Для купажування сиропу, як коньяк використовують коньяк України та додатково - суміш водно- спиртових настоїв кави натуральної смаженої меленої, цикорію та вівса, у масовому співвідношенні 1:1:1. Композиция ингредиентов для приготовления отделочных полуфабрикатов в кондитерском производстве содержит сахар-песок, воду, эссенцию ромовую, коньяк или вино десертное. Для купажирования сиропа, как коньяк используют коньяк Украины и дополнительно - смесь водно спиртовых настоев кофе натурального жареного молотого, цикория и овса, в массовом соотношении 1: 1: 1. The composition of ingredients for the preparation of semi-finished semi-finished confectionery produces sugar-sand, water, the essence of rum, cognac or dessert wine. For the blending of syrup, cognac is used by cognac of Ukraine and additionally - a mixture of water-alcoholic infusions of coffee of natural fried ground, chicory and oats, at a mass ratio of 1: 1: 1.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28009
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Composition of ingredients for preparation of finishing semi-finished products in confectionery production (Patent for utility model № 121752).pdf188,85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь