Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28047
Title: Застосування біорозкладних пакувальних матеріалів для харчових продуктів
Authors: Іванов, Сергій Віталійович
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Чорна, Анастасія Іванівна
Keywords: біорозкладальна упаковка
харчові продукти
biodegradable packaging
food products
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2013
Citation: Іванов, С. В. Застосування біорозкладних пакувальних матеріалів для харчових продуктів / С. В. Іванов, Л. Ю. Арсеньєва, А. І. Чорна // Якість і безпека харчових продуктів : Міжнародна науково-технічна конференція, 14-15 листопада 2013 р. – К. : НУХТ. – С. 33-34.
Abstract: Мета новітніх розробок полягає в тому, щоб встановити загальні закономірності в підборі компонентів і технологічних чинників під час виготовлення матеріалів, які забезпечують високий рівень експлуатаційних характеристик (міцність, низьку газопроникненість, екологічну безпеку, міцну формованість та інше) за здатністю до біорозпаду, і навчитись регулювати процеси їх деструкції.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28047
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2013_Yakist_i_bezpeka_kharchovykh_produktiv_Thesis.pdf213.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.