Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28051
Название: ІЧ-дослідження їстівних плівок і покриттів з полівініловим спиртом
Авторы: Чорна, Анастасія Іванівна
Шульга, Оксана Сергіївна
Ключевые слова: їстівне покриття
біорозкладальне паковання
пвс
edible film
biodegradable packaging
PVC
кафедра експертизи харчових продуктів
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Шульга, О. С. ІЧ-дослідження їстівних плівок і покриттів з полівініловим спиртом / О. С. Шульга, А. І. Чорна // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ Міжнародна наук.-практ. конф., 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 214-217.
Краткий осмотр (реферат): Біодеградабельні їстівні плівки на основі природних полімерів (крохмаль, целюлоза, білок тощо) за рахунок своєї гідрофільності поки що не можуть повністю витіснити синтетичні матеріали, оскільки мають високу паропроникність. З синтетичних біодеградабельних матеріалів найбільший інтерес представляє полівініловий спирт (ПВC), який є водорозчинним, являється харчовою добавкою Е 1203 і дає плівки з низькою паропроникністю. Biodegradable edible films based on natural polymers (starch, cellulose, protein, etc.) due to its hydrophilicity can not yet be completely ousted synthetic materials, because they have high vapor permeability. Synthetic Biodegradable materials are of greatest interest to polyvinyl alcohol (PVC), which is water soluble, is a food additive E 1203 and provides films with low vapor permeability.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28051
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2017_Yakist (Shulga) .pdf1.35 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.