Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28051
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧорна, Анастасія Іванівна-
dc.contributor.authorШульга, Оксана Сергіївна-
dc.date.accessioned2018-07-23T06:38:33Z-
dc.date.available2018-07-23T06:38:33Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationШульга, О. С. ІЧ-дослідження їстівних плівок і покриттів з полівініловим спиртом / О. С. Шульга, А. І. Чорна // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ Міжнародна наук.-практ. конф., 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 214-217.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28051-
dc.description.abstractБіодеградабельні їстівні плівки на основі природних полімерів (крохмаль, целюлоза, білок тощо) за рахунок своєї гідрофільності поки що не можуть повністю витіснити синтетичні матеріали, оскільки мають високу паропроникність. З синтетичних біодеградабельних матеріалів найбільший інтерес представляє полівініловий спирт (ПВC), який є водорозчинним, являється харчовою добавкою Е 1203 і дає плівки з низькою паропроникністю. Biodegradable edible films based on natural polymers (starch, cellulose, protein, etc.) due to its hydrophilicity can not yet be completely ousted synthetic materials, because they have high vapor permeability. Synthetic Biodegradable materials are of greatest interest to polyvinyl alcohol (PVC), which is water soluble, is a food additive E 1203 and provides films with low vapor permeability.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectїстівне покриттяuk_UA
dc.subjectбіорозкладальне пакованняuk_UA
dc.subjectпвсuk_UA
dc.subjectedible filmuk_UA
dc.subjectbiodegradable packaginguk_UA
dc.subjectPVCuk_UA
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктівuk_UA
dc.titleІЧ-дослідження їстівних плівок і покриттів з полівініловим спиртомuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2017_Yakist (Shulga) .pdf1.35 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.