Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28067
Title: Конкурентоспроможність виробів в їстівному покритті порівняно з традиційним пакуванням
Authors: Шульга, Оксана Сергіївна
Чорна, Анастасія Іванівна
Keywords: їстівне покриття
конкурентоспроможність
edible coating
competitiveness
кафедра експертизи харчових продуктів
хліб
пряники
bread
gingerbreads
Issue Date: 2018
Citation: Шульга, О. С. Конкурентоспроможність виробів в їстівному покритті порівняно з традиційним пакуванням / О. С. Шульга, А. І. Чорна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI ст. : 84 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р., м. Київ. – Ч.1. – С. 134.
Abstract: Метою роботи є встановлення конкурентоспроможності кондитерських виробів в їстівному покритті за рахунок розрахунку інтегрального показника. The aim of the work is to establish the competitiveness of confectionery products in edible coating by calculating the integral indicator.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28067
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
84NUFT.pdf864.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.